<<<1 - 11 з 6782>>>


24 Квітня 2024 16:26

Завдяки проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

 

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові - це сімейний бізнес родини Прокопенків. Павло та Олена започаткували його ще у  2017 році, до справи долучився і їх син Роман. Аби відновити та продовжувати

22 Квітня 2024 12:05

Програму додаткової грошової допомоги для пенсіонерів продовжено ще на 3 місяці

Програму додаткової грошової допомоги для пенсіонерів за рахунок коштів Всесвітньої продовольчої програми Організації Об’єднаних Націй (ВПП ООН), які проживають на територіях активних або можливих бойових дій, продовжено ще на 3 місяці: квітень, травень і червень. Ця програма підтримки пенсіонерів діє в Україні з серпня 2023 року

Пенсіонери у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та

22 Квітня 2024 11:30

Запитуєте – відповідаємо

Як увійти в особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України?

Увійти в особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України можна за допомогою Дія.Підпис, кваліфікованого електронного підпису (КЕП) або засобами Інтегрованої системи електронної ідентифікації ID.GOV.UA, зокрема, з використанням технологій BankID.

 

Що таке електронний підпис?

Електронний

22 Квітня 2024 11:06

Електронні послуги, які можна отримати онлайн на вебпорталі ПФУ

Щоб отримати потрібну інформацію та послуги з пенсійного та соціального забезпечення, не обов’язково звертатись до сервісних центрів Пенсійного фонду. Зробити це можна навіть не виходячи з дому, у будь-який зручний для себе час, скориставшись широким спектром електронних сервісів, які функціонують на вебпорталі Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/.

 

 

19 Квітня 2024 15:53

Майже 12 мільйонів гривень на пільгові кредити у села: як на Чернігівщині втілюється Обласна програма «Власний дім»

 

Чернігівський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі реалізує в регіоні вже шосту Обласну програму «Власний дім» (починаючи з 1999 року). Що це за програма та як вона впроваджується в області, розповів сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА заступник директора згаданого фонду Андрій Ільченко.

Мета цієї ініціативи – акумулювання кредитних ресурсів та видача довгострокових

18 Квітня 2024 17:27

«єВідновлення»: в області сформовано майже 300 сертифікатів на придбання житла замість знищеного

 

Про поточний стан реалізації на Чернігівщині державної програми «єВідновлення» з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

 

 

 

 

 

«За майже рік

18 Квітня 2024 15:29

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Громади області, які хочуть отримати фінансову допомогу, протягом 7 робочих днів (включно із сьогодні) мають внести свої проєкти до системи DREAM.

Важливо, що відбору підлягають заклади загальної середньої освіти, які працюють за дистанційною та/або змішаною

16 Квітня 2024 12:03

З травня 2024 року більшості українців, які отримують житлову субсидію, на неопалювальний сезон її буде призначено автоматично

Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванням тривалості опалювального сезону по 15 квітня включно. З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде призначено автоматично до 30 квітня 2025 року (якщо не змінилися дані про майновий стан та/або склад домогосподарств).

Водночас серед субсидіантів є певні категорії, яким субсидію з 1 травня призначать

11 Квітня 2024 12:20

Як дізнатись, чи є ви потенційним отримувачем субсидії

Пенсійний фонд України виявив 50 717 домогосподарств, які потенційно можуть одержувати житлову субсидію, але наразі за отриманням виплати не зверталися (пункт 11 Порядку реалізації експериментального проєкту щодо удосконалення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.06.2023

10 Квітня 2024 16:08

8 громад Чернігівщини – учасники проєкту ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату»

 

Бахмацька,  Куликівська, Менська,  Ніжинська,  Носівська,  Понорницька,  Козелецька та Корюківська ТГ працюватимуть над забезпеченням доступності та покращенням якості послуги патронату над дитиною. Допомагатиме їм у цьому  міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині», яка займається реалізацією ініціативи.  

Яких результатів планують досягти учасники проєкту, розповіла Юлія

<<<1 - 11 з 6782>>>