<<<1 - 11 з 3124>>>


03 Травня 2024 09:31

У ДАР ТРИВАЄ ПРИЙМАННЯ ЗАЯВОК НА ОКРЕМУ БЮДЖЕТНУ СУБСИДІЮ НА ОДИНИЦЮ ОБРОБЛЮВАНИХ УГІДЬ (1 ГА) НА ЗВІЛЬНЕНИХ ТЕРИТОРІЯХ

До вашої уваги покрокова інструкція із подання заявки на підтримку. 

Як подати заявку?

  • Ознайомитись з умовами
01 Травня 2024 15:28

УРЯД МАЙЖЕ ВДВІЧІ ЗБІЛЬШИВ ЛІМІТ НА КРЕДИТИ ДЛЯ ВИРОБНИКІВ ТВАРИННИЦЬКОЇ ГАЛУЗІ

Кабінет Міністрів прийняв рішення, яке стимулюватиме розвиток тваринницької галузі та сприятиме більшому залученню інвестицій. Відповідну постанову № 473 було ухвалено на черговому засіданні Уряду. 

Зокрема, передбачається підвищення пільгового кредитного ліміту для суб'єктів у сфері тваринництва.

01 Травня 2024 12:08

УРЯД ДОЗВОЛИВ ВІДСТРОЧЕННЯ ПОВЕРНЕННЯ ДЕРЖКРЕДИТІВ ФЕРМЕРСЬКИМИ ГОСПОДАРСТВАМИ, ЯКІ ЗАЛИШИЛИСЯ НА ТОТ АБО ПРИФРОНТОВИХ ТЕРИТОРІЯХ

Кабмін ухвалив зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам, затвердженого постановою КМУ від 25 серпня 2004 року № 1102.

Деякі фермерські господарства,

30 Квітня 2024 13:49

МІНАГРОПОЛІТИКИ ЗАТВЕРДИЛО ФОРМУ БІЗНЕС-ПЛАНУ ДЛЯ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ

Міністерство аграрної політики та продовольства України затвердило форму типового бізнес-плану створення та функціонування фермерського господарства (особистого селянського господарства).

Про це йдеться

30 Квітня 2024 13:44

УРЯД СПРОСТИВ ВИДАЧУ ВЕТЕРИНАРНИХ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ПЕРЕМІЩЕННЯ ПАСІК НА МІСЦЯ МЕДОЗБОРУ

Кабінет Міністрів вніс зміни до Порядку видачі ветеринарних документів, який спрощує на період воєнного стану процедуру для перевезення (кочівлі) пасік до місць медозбору. Відповідну

30 Квітня 2024 10:24

ОБСТРІЛИ, МІНИ, ДРГ: ЯК ПРАЦЮЮТЬ АГРАРІЇ НА ЧЕРНІГІВЩИНІ

Попри загрозу ворожих обстрілів, замінування земель та економічні проблеми в країні, аграрії Чернігівщини вже втретє з лютого 2022 року проводять посівну. З якими викликами вони стикаються, як їх долають та чи мають підтримку від держави?

"Якщо покинемо землю,

30 Квітня 2024 09:04

З ТРАВНЯ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПОДАННЯ ЗАЯВОК НА ОТРИМАННЯ СУБСИДІЙ НА ЗЕМЛЮ ДЛЯ АГРАРІЇВ З ПОСТРАЖДАЛИХ РЕГІОНІВ

З 1-го травня в Державному аграрному реєстрі розпочнеться подання заявок на окрему бюджетну субсидію на оброблювані угіддя для аграріїв з деокупованих територій та територій, на яких завершені бойові дії. Кошти у розмірі 8 тис. грн на 1 га надаватимуться виробникам сільськогосподарської продукції, що мають у власності або користуванні до 120 га земель сільськогосподарського призначення.

До деокупованих територій та територій,

29 Квітня 2024 09:54

ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО ГРАНТОВОЇ ПРОГРАМИ «СТВОРЮЙ!»

Міністерством економіки України, за фінансової підтримки Western NIS Enterprise Fund та за реалізації KSE Foundation, започатковано грантову програму для підтримки жінок-підприємиць у сфері виробництва України «СТВОРЮЙ!». Програма впроваджується у партнерстві з AT «Ощадбанк».

Для участі у програмі необхідно бути зареєстрованою

26 Квітня 2024 14:37

КРЕДИТИ НА РОЗВИТОК АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ

З початку року 5870 українських агровиробників одержали 37,9  млрд гривень банківських кредитів на розвиток господарств. З них за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9» 3456 агропідприємств профінансовано на 15,6 млрд гривень.

Зокрема, 198 суб’єктів підприємницької

26 Квітня 2024 11:17

МІНЕКОНОМІКИ РОЗШИРИЛО ПЕРЕЛІК ТЕХНІКИ, ВАРТІСТЬ ЯКОЇ АГРАРІЇ МОЖУТЬ КОМПЕНСУВАТИ

Оновлено перелік вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, 25% вартості якої компенсує держава. Даний перелік включає 2 289 номенклатурних позицій продукції від 44 українських виробників. Ця ініціатива спрямована на підтримку вітчизняних виробників і стимулювання попиту на їхню продукцію.

Цього року на реалізацію програми

25 Квітня 2024 15:57

ТИ ЯК? РІВНИЙ - РІВНОМУ

Ветерани відрізняються сильним братерським і сестринським духом, міцною ідентифікацією зі своєю спільнотою та схильністю більше довіряти тим, хто пройшов через війну. Тому підхід «рівний — рівному» є найкращим у питаннях надання підтримки.

Ветеранські хаби, організовані «своїми» і для «своїх», — це місця, де захисники і захисниці знайдуть розуміння їхніх потреб і проблем, можуть поділитися наболілим, а також отримати допомогу. На базі таких майданчиків працюють уже перевірені фахівці: психологи, юристи, волонтери, яким довіряє ветеранська спільнота і до яких варто звертатися.

 

 
<<<1 - 11 з 3124>>>