<<<1 - 11 з 4567>>>


21 Березня 2024 15:00Інформація

МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ


Органи місцевого самоврядування субрегіонального рівня в сьогоднішніх реаліях мають низку проблем, в першу чергу, недостатні фінансові ресурси для повноцінного та ефективного виконання своїх повноважень, виклики, пов’язані з воєнним станом в Україні та ряд інших.

 

З метою зміцнення стійкості демократичних процесів та посилення ролі місцевого самоврядування, для розробки та реалізації спільних проєктів і програм, 18 березня 2024 року у місті Чернівці, голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая та голова Чернівецької районної ради Микола Куцак, підписали Меморандум про співпрацю між Чернігівською та Чернівецькою районними радами.

 

Враховуючи важливість об’єднання зусиль для захисту та розвитку

14 Березня 2024 09:44Привітання

14 березня в Україні  відзначають День українського добровольця

 

Дякуємо всім, хто за покликом серця, став на захист нашої держави.

 

Шановні добровольці!

 

Ви є справжнім взірцем патріотизму та любові до рідної землі.  Справжні, мужні і відповідальні люди, які керувались простим життєвим принципом: «Якщо не я…то хто?». День українського добровольця стане однією з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців.

Вклоняємося і пам’ятаємо загиблих!

 

Слава Україні!

Слава і шана українським патріотам!

 

З повагою та шаною

 

Голова районної ради                              Тетяна Кузнецова-Молодчая

 

 


 

 

12 Березня 2024 15:57Інформація

60-річчя ЮРІЯ ДАХНА

 

11 березня Дахно Юрій Володимирович – майстер народної творчості із с.Москалі Чернігівського району,  зустрів 60-річний ювілей.

З нагоди ювілейної дати у Чернігівському обласному історичному  музеї імені В.В.Тарновського відбулася зустріч Юрія Володимировича із шанувальниками його творчості.

 

Привітати ювіляра завітала і голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая. Від себе особисто та від імені депутатського корпусу Чернігівської районної ради Тетяна Степанівна привітала знаного  не тільки в Чернігівському районі  Юрія Володимировиач з 60-річним ювілеєм та  в знак пошани та вдячності за народну творчість вручила Подяку Чернігівської районної ради за  етнографо-краєзнавчу діяльність, значний особистий

12 Березня 2024 15:07Інформація

ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ

 11 березня поточного року, за  участі  голови Чернігівської районної ради Тетяни Кузнецової-Молодчої,   відбувся круглий стіл  представників органів місцевого самоврядування району із громадською спілкою «Національна рада жінок України».

 

На зустрічі йшлося про співпрацю територіальних громад Чернігівського району,  зокрема Михайло-Коцюбинської, Киїнської  та Седнівської,  із громадською спілкою «Національна рада жінок України». Досягнуто домовленостей щодо продовження подальшої співпраці із питань комунікацій, безпекових заходів, організації культурно-просвітницького простору.

 

 
05 Березня 2024 14:49Інформація

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «ВСЕ БУДЕ ВЕСНА! ВСЕ БУДЕ ПЕРЕМОГА! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!»

            Сьогодні,  07 березня 2024 року, у Чернігівському районі відбувся благодійний захід  “Все буде весна! Все буде ПеремогаВсе буде Україна!”      Концертну програму підготувала Деснянська територіальна громада.

         Голова районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая у своєму виступі подякувала  за естафету благодійності, за організацію заходу, за можливість в черговий раз підтримати Збройні Сили України.

           Сьогодні кожен українець на своєму місці – хтось на фронті, а хтось в тилу, – самовіддано працює задля спільної Перемоги. Одна зі складових такої роботи – постійна допомога Збройним Силам України.

Слава Україні та нашим Героям!

01 Березня 2024 17:11Сесія районної ради

Засідання двадцять п’ятої  сесії Чернігівської районної ради

 

29 лютого  2024  року,   відбулося чергове  засідання  двадцять п’ятої  сесії районної ради восьмого скликання, в ході якого розглянуто 23 проєкти рішень.

 

Провела сесію голова районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая. В роботі сесії брала участь заступник голови Чернігівської районної державної  адміністрації Наталія Лугина.

 

Розпочалось засідання хвилиною мовчання. Присутні вшанували пам'ять всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок вторгнення російських окупантів на територію України.

 

Перед  початком роботи  пленарного  засідання  голова районної ради  Тетяна Кузнецова-Молодчая  вручила

01 Березня 2024 14:12Інформація

II (територіальний) етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні змагання» у Городнянському міському ліцеї №2

            Сьогодні в Городнянському міському ліцеї №2 відбувся II (територіальний) етап змагань  «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні змагання» з футзалу серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти.

            На запрошення директора ліцею Сергія Романчука участь у заході взяла голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая.

            Відзнаками Чернігівської районної ради за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, виховання призерів районних та обласних спортивних змагань нагороджено Купріянова Михайла Михайловича та Карандій Олену Валеріївну – учителів фізичної культури Комунального

01 Березня 2024 12:13Засідання Президії

ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

29 лютого  2024 року голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая провела засідання Президії районної ради.

 

У роботі Президії брала участь  заступник голови  Чернігівської районної державної адміністрації Наталія Лугина.

 

 Президії ради затвердила порядок денний  двадцять п’ятої сесії Чернігівської районної ради із 23-х питань.

          

01 Березня 2024 11:53Засідання постійних комісій

СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ

29 лютого поточного року, напередодні засідання двадцять п’ятої  сесії Чернігівської районної ради восьмого скликання, відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради.

 

Засідання пройшло за участі  голови Чернігівської районної ради Тетяни Кузнецової-Молодчої, заступника голови районної ради Василя Леоненка, заступника голови Чернігівської районної державної адміністрації Наталії Лугини.

 

Головувати  на  спільному засіданні  постійних комісій обрано  депутата районної ради Олександра Ларченка.

 

На засіданні постійних комісій депутати розглядали всі питання порядку денного, що  вносяться на розгляд сесії. Заслухавши доповідачів по кожному питанню, члени

26 Лютого 2024 14:00Інформація

Візит поважної делегації Королівства Бельгії у Чернігів

            23 лютого поточного року до міста Чернігова завітала поважна делегація Королівства Бельгії на чолі з пані Міністром з питань співробітництва у сфері розвитку Caroline Gennez та Надзвичайним та Повноважним Послом Бельгії в Україні Петером Ван Де Велде.

           Чернігівську районну раду на заході представила голова ради Тетяна Кузнецова-Молодчая.

            В ході зустрічі обговорили можливість встановлення контакту та співробітництва з бельгійськими жіночими спілками та організаціями для обміну досвідом та співпраці в напрямку реалізації політики рівних

23 Лютого 2024 19:00Оголошення

ПРО СКЛИКАННЯ ДВАДЦЯТЬ П"ЯТОЇ СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Відповідно до пунктів 10, 16, 17,18, 20,36 частини першої статті 43, частини першої статті 49, пунктів 1, 14, 17 частини шостої та частини сьомої статті 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та Регламенту роботи Чернігівської районної ради восьмого скликання 29 лютого 2024 року о 12.00 годині у великій залі адміністративного приміщення районної ради (вул.Шевченка 48, м.Чернігів) відбудеться пленарне засідання двадцять п"ятої  сесії районної ради восьмого скликання.

Відповідне розпорядження підписала голова Чернігівської районної ради Тетяна Кузнецова-Молодчая 19 лютогопоточного року.

На розгляд сесії внести наступні питання:

1. Про інформацію керівника Чернігівської окружної прокуратури про результати діяльності на території Чернігівського району

<<<1 - 11 з 4567>>>