back

Про затвердження районної цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2014-2016 роки в новій редакції

03 червня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять третя сесія шостого скликання)


____ червня 2014 року
м.Чернігів

Про затвердження районної цільової
соціальної програми протидії
захворюванню на туберкульоз на 2014-2016
роки в новій редакції

В зв’язку з реформуванням медичної галузі та з метою забезпечення ефективної реалізації державної політики в сфері охорони здоров’я, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада вирішила:

1. Затвердити районну цільову соціальну програму протидії захворюванню на туберкульоз на 2014-2016 роки в новій редакції (додається ).

2. Чернігівській районній державній адміністрації спільно з закладами охорони здоров’я забезпечити виконання заходів, визначених у районній цільовій соціальній програмі протидії захворюванню на туберкульоз на 2014-2016 роки, а також, під час формування районного бюджету на відповідний рік, передбачати видатки для їх здійснення, відповідно до вимог законодавства.

3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Чернігівської районної ради від 5 грудня 2012 року «Про районну цільову соціальну програму протидії захворювання на туберкульоз на 2012-2016 роки».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення.

Голова районної ради А.М. Дуденко


Додаток 1 до Програми...

Додаток 2 до Програми...

Додаток 3 до Програми...


Пояснювальна записка до проекту рішення...