back

Про хід виконання в 2013 році районної програми фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць та доріг комунальної власності у населених пунктах району на 2013 рік

03 червня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять третя сесія шостого скликання)


____ червня 2014 року
м.Чернігів

Про хід виконання в 2013 році районної
програми фінансування робіт, пов’язаних
з капітальним ремонтом вулиць та доріг
комунальної власності у населених пунктах
району на 2013 рік

Заслухавши звіт районної державної адміністрації про хід виконання в 2013 році районної програми фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць та доріг комунальної власності у населених пунктах району на 2013 рік, затвердженої рішенням Чернігівської районної ради від 27 березня 2013 року, керуючись п.16 ч.1 ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада вирішила:

1. Звіт районної державної адміністрації про хід виконання в 2013 році районної програми фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць та доріг комунальної власності у населених пунктах району на 2013 рік, затвердженої рішенням Чернігівської районної ради від 27 березня 2013 року, взяти до відома (звіт додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації спільно з виконкомами сільських (селищних) рад забезпечити виконання розпоряджень голови Чернігівської обласної державної адміністрації щодо використання субвенції з державного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах району.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально – економічного розвитку району.

Голова районної ради А.М. Дуденко