back

Про проведення державної реєстрації права комунальної власності на нерухоме майно

03 червня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять третя сесія шостого скликання)


____ червня 2014 року
м.Чернігів

Про проведення державної реєстрації
права комунальної власності на
нерухоме майно

Розглянувши звернення арбітражного керуючого Кравчук Наталії Євгеніївни, що призначена ліквідатором комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області, визнаного банкрутом згідно постанови Господарського суду Чернігівської області від 10.10.2013 року по справі №5028/9/10б/2012, про проведення державної реєстрації права комунальної власності на нерухоме майно, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району та перебуває в господарському віданні вищеназваного підприємства, з метою його реалізації для задоволення вимог, включених до реєстру вимог кредиторів, у порядку, передбаченому Законом України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтями 59, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Уповноважити арбітражного керуючого Кравчук Наталію Євгеніївну, що призначена ліквідатором комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області, визнаного банкрутом, подати документи для державної реєстрації права комунальної власності на нерухоме майно – будівлі та споруди комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області, розташовані за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт. Михайло-Коцюбинське, вул. Чернігівська, 5, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району та перебуває у господарському віданні вищеназваного підприємства, та доручити підписувати для цього всі необхідні документи.

2. Надати Кравчук Н.Є. установчі документи Чернігівської районної ради для здійснення державної реєстрації речового права власника в особі Чернігівської районної ради на нерухоме майно, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району та перебуває у господарському віданні комунального підприємства «Райсількомунгосп».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради А.М. Дуденко