back

Про заснування щорічної Премії районної ради та райдержадміністрації працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів імені Миколи Мглинцева

01 червня 2010

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(двадцять третя сесія п’ятого скликання)
Рішення

від 14 травня 2010 року
м.Чернігів

Про заснування щорічної Премії
районної ради та райдержадміністрації
працівникам загальноосвітніх,
дошкільних та позашкільних
навчальних закладів
імені Миколи Мглинцева

З метою піднесення ролі та авторитету педагога в суспільстві, заохочення педагогічних працівників до творчої, результативної праці та підвищення престижності вчительської професії, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Заснувати, починаючи з 2010 року, щорічну Премію районної ради та райдержадміністрації працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів імені Миколи Мглинцева за рахунок загального обсягу бюджетних асигнувань на освіту в розмірі:
- І премія – 3 мінімальні заробітні плати, законодавчо встановлені на відповідний рік;
- П премія – 2 мінімальні заробітні плати, законодавчо встановлені на відповідний рік;
- Ш премія – 1 мінімальна заробітна плата, законодавчо встановлена на відповідний рік.

2. Затвердити Положення про щорічну Премію районної ради та райдержадміністрації працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів імені Миколи Мглинцева (додається).

3. Встановити, що зазначена Премія вручається один раз на рік трьом лауреатам, незалежно від розміру заробітної плати, пенсії, інших доходів, не заборонених законодавством.

4. Фінансовому управлінню райдержадміністрації передбачити видатки на нагородження педагогічних працівників зазначеною Премією за рахунок загального обсягу бюджетних асигнувань на освіту.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв’язків з політичними партіями.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок