back

Про вступ Чернігівської районної ради на засадах дійсного члена до Української асоціації місцевих та регіональних влад

27 травня 2010

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(двадцять третя сесія п’ятого скликання)
Рішення

від 14 травня 2010 року
м.Чернігів

Про вступ Чернігівської районної
ради на засадах дійсного члена до
Української асоціації місцевих та
регіональних влад

З метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, розв’язання актуальних проблем соціально-економічного розвитку Чернігівського району, розширення формату співпраці і розвитку контактів у питаннях взаємообміну досвідом і кращою практикою діяльності, гідного представлення інтересів районної ради на державному рівні, відповідно до статті 15 та пункту 15 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Статуту Української асоціації місцевих та регіональних влад, районна рада в и р і ш и л а:

1. Вступити на засадах дійсного члена до Української асоціації місцевих та регіональних влад.

2. Доручити повноважному представнику районної ради Носенку Федосу Михайловичу, голові районної ради представляти в Українській асоціації місцевих та регіональних влад інтереси Чернігівської районної ради.

3. Доручити голові районної ради, повноважному представнику районної ради в Українській асоціації місцевих та регіональних влад Носенку Ф.М. надіслати це рішення Правлінню Української асоціації місцевих та регіональних влад для прийняття відповідного рішення.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, взаємодії з сільськими, селищними радами та зв’язків з громадськими організаціями.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок