back

Про звіт комунального позашкільного навчального закладу «Будинок школяра Чернігівської районної ради Чернігівської області» про свою діяльність

29 квітня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять друга сесія шостого скликання)

25 квітня 2014 року
м.Чернігів

Про звіт комунального позашкільного
навчального закладу «Будинок
школяра Чернігівської районної ради
Чернігівської області» про свою
діяльність

Заслухавши звіт комунального позашкільного навчального закладу «Будинок школяра Чернігівської районної ради Чернігівської області» про свою діяльність, відповідно до пунктів 16, 28 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт комунального позашкільного навчального закладу «Будинок школяра Чернігівської районної ради Чернігівської області» про свою діяльність прийняти до відома (додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити реалізацію районної цільової програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року, що затверджена рішенням районної ради від 25 травня 2011 року; провести модернізацію матеріально-технічної бази позашкільного навчального закладу, що передбачена районною цільовою програмою на 2014 рік.

2.2. Здійснити оснащення позашкільного навчального закладу сучасною комп’ютерною та мультимедійною технікою.

2.3. Активізувати роботу по залученню до гуртків дітей соціально- незахищених категорій та дітей «групи ризику».

2.4. Продовжувати роботу по залученню творчої молоді району до участі у всеукраїнських та обласних фестивалях, виставках, конкурсах.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями.

Голова районної ради А.М. Дуденко