back

Про безоплатну передачу частини газопроводу високого тиску в комунальну власність Довжицької територіальної громади

27 травня 2010

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(двадцять третя сесія п’ятого скликання)
Рішення

від 14 травня 2010 року
м.Чернігів

Про безоплатну передачу
частини газопроводу високого
тиску в комунальну власність
Довжицької територіальної громади

Розглянувши клопотання комунального підприємства “Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації” Чернігівської районної ради Чернігівської області від 29 квітня 2010 року № 70 про припинення права господарського відання і зняття з бухгалтерського обліку підприємства об’єкта незавершеного будівництва – частини газопроводу високого тиску до с. Довжик Чернігівського району, спорудженого у 2004-2005 роках, протяжністю 1030 м та безоплатну передачу його у комунальну власність Довжицької територіальної громади, враховуючи звернення Довжицької сільської ради від 07 травня 2010 року № 2-8/120, з метою забезпечення подальшої експлуатації підвідного газопроводу і ведення його бухгалтерського обліку, як цілісного закінченого будівництвом об’єкта, відповідно до Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 29 січня 2009 року, керуючись пунктами 19, 20 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Припинити право господарського відання комунального підприємства “Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації” Чернігівської районної ради Чернігівської області на об’єкт незавершеного будівництва – частину газопроводу високого тиску до с.Довжик Чернігівського району, спорудженого у 2004-2005 роках, протяжністю 1030 м і вартістю 100532 грн. (сто тисяч п’ятсот тридцять дві грн.), у тому числі 17419 грн. – вартість проектних робіт і технічного нагляду.

2. Передати безоплатно у комунальну власність Довжицької територіальної громади об’єкт незавершеного будівництва – частину газопроводу високого тиску до с.Довжик Чернігівського району, спорудженого у 2004-2005 роках, протяжністю 1030 м і вартістю 100532 грн. (сто тисяч п’ятсот тридцять дві грн.).

3. Рекомендувати Довжицький сільській раді:

3.1. Прийняти безоплатно зазначений вище об’єкт незавершеного будівництва у комунальну власність територіальної громади для подальшої експлуатації його разом із добудованою у 2010 році частиною газопроводу високого тиску до с.Довжик Чернігівського району та ведення бухгалтерського обліку як цілісного закінченого будівництвом об’єкта.

3.2. Включити до складу комісії з приймання-передачі об’єкта представників від Чернігівської районної ради:

Клюку Василя Васильовича  - начальника комунального підприємства “Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації”, депутата районної ради;
Пархоменка Григорія Митрофановича - начальника відділу комунального майна виконавчого апарату Чернігівської районної ради;
Півненко Олену Миколаївну - головного бухгалтера комунального підприємства “Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації”.

4. Комунальному підприємству “Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації” Чернігівської районної ради Чернігівської області після завершення процедури прийняття-передачі об’єкта зняти його з бухгалтерського обліку та внести відповідні зміни у баланс підприємства по розділу “Необоротні активи” – незавершене будівництво.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок