back

Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Количівка Чернігівського району, Чернігівської області

24 квітня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять друга сесія шостого скликання)


____ квітня 2014 року
м.Чернігів

Про затвердження проекту землеустрою
щодо встановлення (зміни) меж
села Количівка Чернігівського району,
Чернігівської області

Відповідно до пункту 26 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 10, 173, 174, 175 Земельного Кодексу України, статей 9, 19, 35 Закону України «Про державну експертизу землевпорядної документації», статей 17, 46 Закону України «Про землеустрій», розглянувши проект землеустрою щодо встановлення (зміни) межі села Количівка на території Іванівської сільської ради, Чернігівського району, Чернігівської області, районна рада вирішила:

1. Затвердити проект землеустрою щодо встановлення (зміни) межі села Количівка на території Іванівської сільської ради, Чернігівського району, Чернігівської області зі збільшенням площі на 118,5290 га.

2. Включити в межі населеного пункту села Количівка Чернігівського району, Чернігівської області земельні ділянки загальною площею 118,5290 га, з них:

- земельна ділянка № 1 - загальною площею 91,1624 га;

- земельна ділянка № 2 - загальною площею 23,1903 га;

- земельна ділянка № 3 - загальною площею 4,1763 га.

3. Зміни, зазначені в документації із землеустрою, підлягають внесенню у відповідну земельно-облікову документацію управлінням Держземагентства в Чернігівському районі у встановленому законом порядку.

4. Взяти до відома, що розробник документації з землеустрою (ПП «Аксіома») має передати у встановленому законом порядку на зберігання до місцевого фонду документації із землеустрою (управління Держземагентства у Чернігівському районі) проект землеустрою щодо встановлення (зміни) межі села Количівка на території Іванівської сільської ради, Чернігівського району, Чернігівської області.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Голова районної ради А.М. Дуденко