back

Селянам – безоплатна медична допомога

22 квітня 2014

Лікарі-благодійники, які під патронатом народного депутата України Владислава Атрошенка нещодавно безплатно обстежували чернігівців, минулого тижня надавали допомогу жителям Пакуля і Дніпровського. Також вони провели прийом усіх охочих у приміщенні клубу «Від щирого серця» БФ «Поліський оберіг».

У Дніпровському окуліст оглянув всіх охочих і за необхідності безкоштовно видав окуляри. А всі діти, яких оглядав педіатр отримали подаруночки.

У Пакулі приймали два терапевти, окуліст, невропатолог, дерматолог, хірург, та два кардіологи, робили електрокардіограми. Оглянуто майже двісті людей. Усім видано необхідні ліки та окуляри, діти також отримали подарунки. А мамі дитини-інваліда передали візок. Медзаклади Дніпровського, Пакуля і Ковпити також отримали допомогу: рукавички, халати, маски, противарикозні бандажі та інший медінвентар.

Програма безоплатної медичної допомоги в окрузі розвивається. Адже вчасна діагностика й первинна допомога – запорука здоров’я людей, переконаний народний депутат Владислав Атрошенко. Особливо важливо це для сільських мешканців, для яких якісне медичне обслуговування важкодоступне.

У Дніпровському і в Пакулі нардеп зустрівся з матеріями-героїнями, порадував малечу скромними подарунками, поспілкувався з батьками багатодітних родин і пообіцяв сприяння у розв’язанні деяких їхніх проблем.

Принагідно нардеп зустрівся із Дніпровським сільським головою Олександром Новиком, якого громада обрала наприкінці минулого року. Разом вони оглянули місцеву школу та новостворену кімнату дозвілля молоді у клубі.

Крім того, сільський голова, народний депутат України Владислав Атрошенко і його помічник-консультант (депутат Чернігівської райради) Олександр Мисюра побували на місці, де було припинено самозахоплення прибережної території. Заручившись підтримкою нардепа, сільський голова спільно з громадою засипали самовільно зроблений канал, який перетворював на острів частину села, на якій стоїть прикордонна спостережна башта.

За інформацією прес-служби народного депутата України Владислава Атрошенк