back

Про надання пільги по орендній платі за оренду об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району Чернігівській обласній організації Товариства Червоного Хреста України

09 березня 2010

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(двадцять друга сесія п’ятого скликання)
Рішення

від 26 лютого 2010 року
м.Чернігів

Про надання пільги по орендній платі за оренду
об’єкта спільної власності територіальних громад
сіл, селищ Чернігівського району Чернігівській
обласній організації Товариства Червоного Хреста України

Розглянувши звернення Чернігівської центральної районної лікарні № 2205 від 28 грудня 2009 року та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку від 20.01.2010 року щодо надання пільги по орендній платі за користування орендованим приміщенням , керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до пункту 7.5 та розділу 13 Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, затвердженої рішенням районної ради від 29 жовтня 2008 року, районна рада
в и р і ш и л а:

1. Надати пільгу по орендній платі Чернігівській обласній організації Товариства Червоного Хреста України за оренду приміщення в будівлі колишньої поліклініки Чернігівської центральної районної лікарні загальною площею 11,28 м2, по вул. Шевченка, 114, у м. Чернігові, що належить до спільної власності територіальних громад сіл і селищ Чернігівського району, зменшивши орендну ставку за 1 м2 орендованої площі на 90%, встановивши її в розмірі 0,35 грн., на строк з 31 грудня 2009 року по 31 грудня 2010 року .

2. Головному лікарю Чернігівської центральної районної лікарні укласти з Чернігівською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України відповідну додаткову угоду до договору оренди №16 від 31 грудня 2009 року .

3. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку та відділ комунального майна виконавчого апарату районної ради.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок