back

28 березня 2014

УКРАЇНА
ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я


24 березня 2014 року м.Чернігів № 26
Про затвердження Положення про
уповноважену особу з питань запобігання та
виявлення корупції в Чернігівській
районній раді та Порядку зберігання
документів і використання відомостей,
зазначених у декларації про майно, доходи,
витрати і зобов»язання фінансового
характеру суб»єктів декларування
Чернігівської районної ради

На виконання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», постанови Кабінету Міністрів України від 11 січня 2012 року №16 «Про затвердження Порядку зберігання документів і використання відомостей, зазначених у декларації про майно, доходи, витрати і зобов»язання фінансового характеру, та відомостей щодо відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента», постанови Кабінету Міністрів України від 04 вересня 2013 року № 706 «Про затвердження Типового положення про уповноважений підрозділ (особу) з питань запобігання та виявлення корупції», керуючись статтею 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Затвердити Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції в Чернігівській районні раді (додається).

2. Затвердити Порядок зберігання документів і використання відомостей, зазначених у деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов»язання фінансового характеру суб»єктів декларування Чернігівської районної ради (додається в новій редакції згідно розпорядження голови районної ради "Про внесення змін до розпорядження голови районної ради від 24 березня 2014 року № 26" від 25 липня 2014 року №49).

3. Довести дане розпорядження до посадових осіб виконавчого апарату районної ради.

4. Оприлюднити дане розпорядження на веб-сайті районної ради.

5. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

Голова районної ради А.М. Дуденко