back

Збори громадян у Киїнці

26 березня 2014

12 березня 2014 року відбулись збори Киїнської територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Микола Ганжа, заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань, начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Валентина Лугова, головний інженер Чернігівського РЕМ Вадим Сидоренко, головний фахівець Чернігівського РВ ДС НС Володимир Кремльов, представник управління Держземагенства у Чернігівському районі Володимир Брей, жителі територіальної громади.

Сільський голова Людмила Хомазюк прозвітувала перед присутніми про виконання Програми соціально-економічного розвитку сіл територіальної громади за 2013 рік. Під час заходу також затвердили Програму економічного і соціального розвитку сільської територіальної громади на 2014 рік. Громадяни активно брали участь у обговоренні актуальних питань.

Жителями територіальної громади були підняті питання щодо ремонту доріг комунальної власності по с.Киїнка, якісного транспортного обслуговування населення, освітлення вулиць нового масиву с.Киїнка. Також було вирішено звернутись до райдержадміністрації щодо сприяння у капітальному ремонті асфальтного покриття центральної вулиці с.Киїнка, яка перебуває у власності облавтодору та у проведенні капітального ремонту ліній електропередач с.Жавинка.

За результатами зборів робота сільського голови визнана як добра.