back

Про умови оплати праці голови районної ради

04 березня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять перша сесія шостого скликання)

28 лютого 2014 року
м.Чернігів

Про умови оплати праці
голови районної ради

Відповідно до пункту 4 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 21 Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування”, постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Визначити умови оплати праці голови районної ради Дуденка Анатолія Миколайовича відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” в межах фонду оплати праці працівників виконавчого апарату районної ради.

2. Встановити голові районної ради Дуденку А.М. на період скликання:

2.1. Посадовий оклад та доплату за 7 ранг посадової особи місцевого самоврядування в розмірі, визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”.

2.2. Надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та надбавки за вислугу років.

3. Виплачувати голові районної ради:

3.1. Премію в межах коштів, передбачених на преміювання у кошторисі районної ради, та економії коштів на оплату праці в загальному розмірі до 50 відсотків посадового окладу з урахуванням доплати за ранг, надбавки за вислугу років, надбавки за виконання особливо важливої роботи.

3.2. Матеріальну допомогу на оздоровлення та для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати.

4. Дане рішення набуває чинності з моменту початку здійснення повноважень голови районної ради.

Голова районної ради А.М. Дуденко