back

Збори Михайло - Коцюбинської громади

27 лютого 2014

26 лютого відбулись збори уповноважених представників Михайло - Коцюбинської територіальної громади, на яких присутні звіт селищного голови з мультимедійним супроводом Миколи Завального про підсумки роботи на території селищної ради впродовж року.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Микола Ганжа та заступник голови районної державної адміністрації Андрій Горбань.

Під час зборів всі присутні вшанували загиблих під час масових акцій протестів у Києві хвилиною мовчання.

У своєму зверненні до присутніх голова районної державної адміністрації Микола Ганжа звернув увагу на те, що необхідно спрямовувати всі зусилля на розбудову громади та її розквіт. Виділив найважливіші для громади питання, назвав основні пріоритети розвитку району, територіальної громади на майбутнє та закликав до співпраці всі гілки влади, підприємства, установи, організації, кожного мешканця громади.

Звітували перед громадою депутат районної ради Наталія Божок, директор М. Коцюбинської гімназії Григорій Божок, голова ветеранської організації селища Анатолій Скуратович, працівник районного центру для сім’ї, дітей та молоді Світлана Лалука, начальник ДПРП Максим Кириєнко.

Громадою селища в 2014 році заплановано провести ремонт колодязів та ямковий ремонт вулиць, ввести додаткову ставку лікаря-педіатра, впорядкування кладовищ.За пропозицією громадян у 2014 році встановлено збір на самооподаткування – 40 грн., із них: на благоустрій населеного пункту - 10 грн., чистка доріг – 10 грн., самооподаткування – 20 грн., за поховання на кладовищі іногородніх громадян, які не зареєстровані і не проживають на території селищної ради – 500 грн., за утримання в господарстві тракторів: Т-16, Т-25 – 70 грн., Т-40 – 110 грн., ЮМЗ, МТЗ – 125 грн., комбайни – 82 грн., вантажні автомобілі – 68 грн. та випас худоби – 12 грн.

В ході обговорення зазначено, що селищний голова у звітному періоді спрацював добре, вміє організовувати людей, співпрацює з керівниками установ та організацій, що сприяє поступовому вирішенню проблем економічного і соціального розвитку громади.

На завершення силами будинку культури був представлений невеличкий концерт.