back

Збори уповноважених представників Хмільницької територіальної громади

27 лютого 2014

19 лютого ц.р. голова районної державної адміністрації Микола Ганжа взяв участь у зборах уповноважених представників Хмільницької територіальної громади. На заході також були присутні заступник голови районної державної адміністрації Андрій Горбань, начальник управління економічного розвитку і торгівлі Андрій Василець, депутат районної ради Ігор Школа, інспектор ДСНС Євгеній Ходзевич, директор ТОВ «ЧІМК» Олександр Кириндась.

На зборах присутні з цікавістю заслухали звіт сільського голови з мультимедійним супроводом Юрія Слюнька про зроблене на території сільської ради впродовж року. Роботу сільського голови жителями села було оцінено на «відмінно». Разом з представниками громади намічено плани на 2014 рік. Найголовніше з них – реконструкція системи теплозабезпечення Хмільницького НВК; ремонт доріг по вулиці Щорса в с. Рівнопілля, вулиці Нова в с. Хмільниця.

За пропозицією громадян у 2014 році встановлено збір на благоустрій населених пунктів, який становитиме 50 грн., за поховання на кладовищі громадян, які не зареєстровані і не проживають на території сільської ради – 200 грн., за утримання в господарстві тракторів: Т-124 – 34 грн., Т-24 – 51 грн., ЮМЗ – 68 грн.

Стосовно вирішення питань громадян, які звернулися до Глави держави у рамках проекту «Діалог з країною» Протягом 12-22 лютого на багатоканальний телефонний номер державної установи «Урядовий контактний центр» (0-800-50-20-13) у рамках проекту надійшло 21162 дзвінки, у тому числі було зареєстровано 16438 звернень. По 4271 дзвінку заявникам було надано довідкову інформацію фахівцями «Урядового контактного центру». Чернігівською облдержадміністрацією було вжито заходів щодо своєчасної виплати державних допомог сім’ям з дітьми, що мешкають у Корюківському, Ніжинському, Новгород-Сіверському районах. Отримали лікування за бюджетні кошти та забезпечені медичними препаратами за пільговими рецептами 6 мешканців області (з Корюківського, Новгород-Сіверського, Срібнянського районів та міст Ніжина і Прилуки). Також були забезпечені скрапленим газом жителі Корюківського району. Вживалися заходи щодо забезпечення виплати заробітної плати працівникам медичних закладів Бобровицького району і м. Прилуки – зауважив голова районної державної адміністрації Микола Ганжа.

Звітувала перед громадою з мультимедійним супроводом і директор Хмільницького НВК Ганна Заворотна, яка в громаді також користується великим авторитетом, Наталія Січко– завідуюча клубом с. Рівнопілля, Ганна Якименко – завідуюча Хмільницькою сільською бібліотекою-філіалом, Наталія Потапенко– завідуюча Рівнопільською бібліотекою-філіалом.

В ході обговорення зазначено, що сільський голова у звітному періоді спрацював добре, вміє організовувати людей, співпрацює з керівниками установ та організацій, що сприяє поступовому вирішенню проблем економічного і соціального розвитку громади.