back

Сходи Халявинської громади

27 лютого 2014

19 лютого 2014 року в приміщенні Халявинської сільської ради відбулися збори Халявинської територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної ради Михайло Литвин, голова районної державної адміністрації Микола Ганжа, заступник голови районної державної адміністрації Андрій Горбань, депутат районної ради Наталія Трухан, старший лейтенант служби цивільного захисту ДСНС Олександр Лаптєв, заступник головного лікаря Чернігівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Логвинчук, директор ТОВ «ЧІМК» Олександр Кириндась, представник ФГ «Сад Ларченка» Олександр Ларченко, підприємці та жителі територіальної громади.

Перед присутніми із звітом про проведену в 2013 році роботу та виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади виступила сільський голова Алла Лісова. Також вона проінформувала представників територіальної громади про план роботи в 2014 році, зупинилася на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення, подякувала жителям громади та представникам господарюючих суб’єктів за співпрацю.

З доповідями перед громадою виступили заступник директора Халявинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Володимир Антоненко та завідувач Халявинського ФАПу Наталія Трухан. В ході зборів були обговорені основні питання, що хвилюють жителів територіальної громади. Зокрема обговорювались питання ремонту доріг в с. Халявин та с. Полуботки, видалення аварійних дерев на території сільської ради, питання щодо оформлення документів при виході на пенсію працівників колишнього ТОВ «Прогрес» та інші. Було розглянуто питання щодо встановлення видів та розмірів зборів на засадах самооподаткування в 2014 році.

За результатами проведених зборів представники громади визнали доброю роботу сільського голови та виконкому сільської ради.