back

Збори Улянівської громади

27 лютого 2014

26 лютого 2014 року в приміщенні Улянівського НВК відбулися збори територіальної громади.

У заході взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, начальник відділу освіти Володимир Конюший, представник райдержадміністрації Валентина Савенко, дільничний інспектор Олександр Гужва, начальник оперативно-диспетчерської служби Чернігівських РЕМ Ігор Хропатий, провідний інспектор РВ ГУМНС Євгеній Ходзевич, жителі територіальної громади.

Під час зборів всі присутні вшанували загиблих під час масових акцій протестів у Києві хвилиною мовчання. Перед зібранням зі звітом про проведену роботу в 2013 році та виконання Програми соціально-економічного розвитку територіальної громади виступила сільський голова Віра Петрівна Бригинець. Разом з тим, проінформувала представників територіальної громади про плани роботи на 2014 рік, зупинилась на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення, подякувала жителям громади та представникам господарюючих суб’єктів за співпрацю та спонсорську допомогу.

Щодо роботи органів виконавчої влади району по вирішенню соціально-економічних проблем території у поточному році виступив перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол. Також відповів на поставлені жителями громади питання.

Детально та широко висвітлив діяльність, першочергові завдання у навчально-виховному процесі та плани на 2014 рік колективу Улянівського НВК директор Леонід Горбач. Перед громадою виступили дільничний інспектор Олександр Гужва, начальник оперативно-диспетчерської служби Чернігівських РЕМ Ігор Хропатий. Про роботу з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах в своєму виступі доповіла Вікторія Помазна, фахівець із соціальної роботи Чернігівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

В ході зборів були обговорені основні питання, що хвилюють жителів територіальної громади. Зокрема, обговорювались питання відновлення освітлення вулиць, проведення ремонту доріг з твердим покриттям. Було розглянуто питання щодо встановлення видів та розмірів зборів на засадах самооподаткування в 2014 році. Сільський голова у своєму виступі зазначила, що спільними зусиллями та злагодженими діями органів влади, місцевого самоврядування, депутатів всіх рівнів та всіх членів громади можна вирішити більшість нагальних проблем територіальної громади.

За результатами проведених зборів представники громади визнали задовільною роботу сільського голови та виконкому сільської ради.