back

Збори Старобілоуської територіальної громади

26 лютого 2014

15 лютого відбулись збори уповноважених представників Старобілоуської територіальної громади.

На зборах були присутні Анатолій Заліський – депутат обласної ради, начальник управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації; Андрій Горбань, заступник голови районної державної адміністрації, депутат районної ради; депутат районної ради, помічник народного депутата України Владислава Атрошенка - Олександр Мисюра; Євгеній Ходзевич - інспектор районного відділу ДСНС; Вадим Сидоренко – головний інженер Чернігівського РЕМ; Микола Бойко - дільничний інспектор, старший лейтенант міліції; Володимир Брей – заступник начальника управління Держземагенства у Чернігівському районі Чернігівської області.

Присутні з цікавістю заслухали звіт сільського голови з мультимедійним супроводом Миколи Нехая про зроблене на території села впродовж року. Звітував перед громадою і директор Старобілоуської ЗОШ Сергій Пархоменко, який в селі також користується великим авторитетом.

Роботу сільського голови жителями села було оцінено на «відмінно». Разом з представниками громади намічено плани на 2014 рік. Найголовніше з них - будівництво дошкільного навчального закладу, яке розпочато в 2013 році; будівництво та ремонт доріг по вул. Чапаєва, 30 років Перемоги, Слобідській, Луговій; закінчення будівництва спортивного комплексу.

За пропозицією громадян у 2014 році збільшено збір на благоустрій села, який становитиме 50 грн., за вивіз сміття - 70 грн.