back

Збори Рудківської громади

26 лютого 2014

25 лютого 2014 року в приміщенні Рудківської сільської ради відбулися збори Рудківської територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної ради Михайло Литвин, голова районної державної адміністрації Микола Ганжа, заступник головний інженер оперативно-диспетчерської служби Чернігівських РЕМ Вадим Сидоренко, начальник Чернігівського РВ ДС НС В’ячеслав Верни дуб, директор ТОВ «ЧІМК» Олександр Кириндась, представник управління Держземагенства у Чернігівському районі Володимир Брей, жителі територіальної громади.

Під час зборів всі присутні у залі вшанували загиблих під час масових акцій протестів у Києві хвилиною мовчання. Перед присутніми із звітом про проведену в 2013 році роботу та виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади виступила сільський голова Валентина Мельниченко. Також вона проінформувала представників територіальної громади про план роботи в 2014 році, зупинилася на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення, подякувала жителям громади та представникам господарюючих суб’єктів за співпрацю.

З доповідями перед громадою виступили директор Рудківської ЗОШ І-ІІ ступенів Любов Олексіївна, завідувач фельдшерсько-акушерського пункту Наталія Сидоренко, завідувач клубом Ганна Гуз, завідувач сільською бібліотекою Валентина Сапон.

В ході зборів були обговорені основні питання, що хвилюють жителів територіальної громади. Зокрема, обговорювались питання ремонту будинку культури в с.Рудка, відкриття ДНЗ в школі, осушення частини вулиці Першотравневої та інші. Було розглянуто питання щодо встановлення видів та розмірів зборів на засадах самооподаткування в 2014 році.

Голова районної державної адміністрації Микола Ганжа у своєму виступі зазначив, що необхідно забезпечити функціонування всіх без винятку державних установ, об"єктів соціальної та культурної сфери, які знаходяться на території громади і тільки спільними зусиллями можна вирішити більшість нагальних проблем громади.

За результатами проведених зборів представники громади визнали задовільною роботу сільського голови та виконкому сільської ради.