back

Про перейменування юридичної особи та затвердження статуту комунального підприємства „Редакція Чернігівської районної газети „Наш край” Чернігівської районної ради Чернігівської області

31 травня 2010

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(двадцять третя сесія п’ятого скликання)
Рішення

від 14 травня 2010 року
м.Чернігів

Про перейменування юридичної особи та
затвердження статуту комунального підприємства
„Редакція Чернігівської районної газети „Наш край”
Чернігівської районної ради Чернігівської області

З метою приведення найменування та статуту юридичної особи редакція Чернігівської районної газети „Наш край” у відповідність до чинного законодавства, керуючись пунктом 20 частини 1 та частиною 2 статті 43, статтею 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, та відповідно до статті 169 Цивільного кодексу України, статей 63, 78 Господарського кодексу України, районна рада в и р і ш и л а:

1. Перейменувати юридичну особу редакція Чернігівської районної газети „Наш край” у комунальне підприємство „Редакція Чернігівської районної газети „Наш край” Чернігівської районної ради Чернігівської області.

2. Затвердити статут комунального підприємства „Редакція районної газети „Наш край” Чернігівської районної ради Чернігівської області у новій редакції (статут додається).

3. Чернігівській районній державній адміністрації протягом місяця здійснити заходи щодо державної реєстрації підприємства відповідно до чинного законодавства.

4. Внести відповідні зміни до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 17 грудня 2009 року.

5. Вважати таким, що втратило чинність, рішення Чернігівської районної ради від 29 жовтня 2008 року „Про затвердження статуту редакції Чернігівської районної газети „Наш край”.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв’язків з політичними партіями.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок