back

Відбулись збори Ковпитської територіальної громади

11 лютого 2014

6 лютого 2014 року відбулися збори в селі Ковпита Ковпитської територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної ради Михайло Литвин, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Куриленко, депутат районної ради Микола Кужель, заступник начальника управління Держземагенства у Чернігівському районі Олександр Кущенко, представник РВ ГУ МНС Володимир Кремльов, головний інженер Чернігівського РЕМ Вадим Сидоренко, дільничний інспектор міліції Микола Булах, жителі територіальної громади.

У своєму виступі сільський голова Алла Печерна проаналізувала стан соціально-економічного розвитку громади, зупинилася на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення.

Досягнення освітньої галузі села Ковпита висвітлила директор місцевої загальноосвітньої школи Надія Багатюк. Дільничий інспектор міліції Микола Булах попередив про можливі види шахрайств та їх запобігання, доповів про стан правопорушень на території громади. Завідувачем амбулаторії с.Ковпита Світланою Висоцькою громадян проінформовано про стан справ у медичній галузі, завідуючою будинком культури - у культурно-масовій роботі. У ході свого виступу Микола Кужель підняв питання щодо прокладення водопроводу по с.Ковпита та запропонував шляхи його вирішення. Крім того на заході виступили представники Чернігівського РЕМ та РВ ГУ МНС. По всіх питаннях прийняті відповідні рішення.

Представниками територіальної громади в ході зустрічі були підняті питання щодо якості енергопостачання та своєчасної заміни опор ліній електропередач, ремонту комплектно-трансформаторної підстанції в селищі Ревунів Круг, транспортного перевезення пільгових категорій громадян.

Голова районної ради Михайло Литвин розповів присутнім про прийнятий бюджет району та його розподіл, основні пріоритети розвитку району та територіальної громади на майбутнє.

В ході обговорення зазначено, що сільський голова вміє організовувати людей, співпрацює з керівниками установ та організацій, що сприяє поступовому вирішенню проблем економічного і соціального розвитку Ковпитської громади.