back

Відбулись збори представників Киселівської територіальної громади в с.Киселівка

11 лютого 2014

4 лютого 2014 року відбулися збори громадян в селі Киселівка Киселівської територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної ради Михайло Литвин, голова райдержадміністрації Микола Ганжа, перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, депутат районної ради Лідія Кириленко, в.о. директора Чернігівського РЕМ Олександр Короп, заступник начальника управління Держземагенства у Чернігівському районі Олександр Кущенко, дільничий інспектор, представник РВ ДС НС, жителі територіальної громади сіл Киселівка та Березанка.

Учасники заходу заслухали звіт сільського голови Олександра Сербіна про виконання плану соціально-економічного розвитку громади за 2013 рік та інші питання визначені порядком денним і обговорені з представниками територіальних громад. По всіх питаннях прийняті відповідні рішення.

Представниками територіальних громад в ході зустрічі було піднято ряд важливих питань які найбільш актуальні, зокрема відновлення вуличного освітлення, ремонт доріг комунальної власності, ремонт колодязів, вивіз та прибирання сміття на територіях сіл, а також розроблення землевпорядної та містобудівної документації по встановленню та розширенню меж села Киселівка.

Громадяни активно обговорювали доповідь сільського голови. В ході обговорення було зазначено, що сільський голова вміє організувати роботу, а також активно співпрацює з керівниками та організаціями району з метою покращення життя громади.

За інформацією виконавчого апарату районної ради