back

Про укладення контракту на новий термін з директором комунального підприємства «Архітектурно – будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області

28 грудня 2009

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(двадцять перша сесія п’ятого скликання)
Рішення

від 17 грудня 2009 року
м.Чернігів

Про укладення контракту на новий
термін з директором комунального
підприємства «Архітектурно – будівельний
центр» Чернігівської районної ради
Чернігівської області

У зв’язку з закінченням терміну дії контракту з Солошенком Сергієм Григоровичем – директором комунального підприємства «Архітектурно – будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області та з метою укладення контракту з ним на новий термін, керуючись п. 20 ч. 1 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 21 Кодексу законів про працю в Україні, ст.78 Господарського кодексу України, районна рада в и р і ш и л а:

1.Доручити голові районної ради Носенку Ф.М. укласти контракт на новий термін з Солошенком Сергієм Григоровичем – директором комунального підприємства «Архітектурно – будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області строком на 3 роки з 26.01.2010 року по 26.01.2013 року.Умови контракту визначити відповідно до діючого законодавства.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок