back

Про укладення контракту на новий термін із завідувачем комунальної установи «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області

03 лютого 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ятнадцята сесія шостого скликання)

31 січня 2014 року
м.Чернігів

Про укладення контракту на новий
термін із завідувачем комунальної
установи «Чернігівський районний
трудовий архів» Чернігівської районної
ради Чернігівської області

У зв’язку з закінченням 01.03.2014 року терміну дії контракту, укладеного з Черниш Ніною Андріївною – завідувачем комунальної установи «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області, відповідно до статті 21 Кодексу законів про працю в Україні, частини 7 статті 78 Господарського кодексу України, рішення районної ради від 17 лютого 2011 року «Про комунальну установу «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Доручити голові районної ради Литвину М.Б. укласти контракт на новий термін з Черниш Ніною Андріївною – завідувачем комунальної установи «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області строком на 3 роки з 01.03.2014 року по 28.02.2017 року. Умови контракту визначити відповідно до діючого законодавства.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин