back

Про укладення контракту на новий термін з завідувачем комунальної установи «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області

24 січня 2014

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев'ятнадцята сесія шостого скликання)


____ січня 2014 року
м.Чернігів

Про укладення контракту на новий
термін з завідувачем комунальної
установи «Чернігівський районний
трудовий архів» Чернігівської районної
ради Чернігівської області

У зв’язку з закінченням 01.03.2014 року терміну дії контракту з Черниш Ніною Андріївною – завідувачем комунальної установи «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області, відповідно до статті 21 Кодексу законів про працю в Україні, статті 78 Господарського кодексу України, рішення районної ради від 17 лютого 2011 року «Про комунальну установу «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Доручити голові районної ради Литвину М.Б. укласти контракт на новий термін з Черниш Ніною Андріївною – завідувачем комунальної установи «Чернігівський районний трудовий архів» Чернігівської районної ради Чернігівської області строком на 3 роки з 01.03.2014 року по 28.02.2017 року. Умови контракту визначити відповідно до діючого законодавства.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин