back

Про встановлення зменшеного розміру орендної плати за оренду об’єкта нерухомості Чернігівському районному благодійному фонду „Милосердя”

22 січня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(вісімнадцята сесія шостого скликання)

15 січня 2014 року
м.Чернігів

Про встановлення зменшеного розміру
орендної плати за оренду об’єкта нерухомості
Чернігівському районному
благодійному фонду „Милосердя”

Розглянувши клопотання комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області від 23 грудня 2013 року № 2860, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до розділу 14 Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, затверджених рішенням районної ради від 15 вересня 2011 року «Про підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району шляхом удосконалення орендних відносин», враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради від 15 січня 2014 року щодо встановлення зменшеного розміру орендної плати Чернігівському районному благодійному фонду «Милосердя», районна рада в и р і ш и л а:

1. Встановити зменшений розмір орендної плати Чернігівському районному благодійному фонду „Милосердя” за оренду приміщення загальною площею 19,88 м2 в будівлі старої поліклініки комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня», розташованої у м. Чернігові по вул. Шевченка, 114, що належить до спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, зменшивши орендну ставку за 1 м2 орендованої площі на 90%.

2. Вищевказаний зменшений розмір орендної плати встановити на період з 2 січня 2014 року до часу набрання чинності Методики розрахунку орендної плати майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району в новій редакції.

3. Головному лікарю комунального лікувально-профілактичного закладу “Чернігівська центральна районна лікарня” Чернігівської районної ради Чернігівської області укласти з Чернігівським районним благодійним фондом „Милосердя” відповідну додаткову угоду до договору оренди №30 від 1 січня 2013 року.

4. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин