back

Про надання дозволу комунальному лікувально-профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області на передачу майна в оренду

17 січня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(вісімнадцята сесія шостого скликання)

15 січня 2014 року
м.Чернігів

Про надання дозволу комунальному
лікувально-профілактичному закладу
«Чернігівська центральна районна
лікарня» Чернігівської районної ради
Чернігівської області
на передачу майна в оренду

Розглянувши звернення комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області від 16 грудня 2013 року № 2795 про надання дозволу на передачу в оренду нерухомого майна загальною площею 396 кв.м, розташованого в двоповерховій будівлі лікарні (стаціонару) в смт Михайло-Коцюбинське по вул. Миру, 3, та від 09 січня 2014 року №48 про надання дозволу на передачу в оренду нерухомого майна загальною площею 705,77 кв.м, розташованого в будівлі поліклініки по вул. Шевченка, 114 м. Чернігова, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 та статтею 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до статті 5 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», розділу 1 Положення про порядок передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району в оренду, затвердженого рішенням районної ради від 15.09.2011 року «Про підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району шляхом удосконалення орендних відносин», районна рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл комунальному лікувально-профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області на передачу в оренду приміщення з 16 кімнат, які знаходяться на першому поверсі двоповерхової будівлі лікарні (стаціонару) загальною площею 396,00 кв.м, розташованої в смт Михайло-Коцюбинське по вул. Миру, 3, що належить до спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, для розміщення стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області.

2. Надати дозвіл комунальному лікувально-профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області на передачу в оренду приміщення з 32 кімнат загальною площею 705,77 кв.м, які знаходяться в напівпідвальному приміщенні, на першому, другому та третьому поверхах будівлі поліклініки в м. Чернігові по вул. Шевченка, 114, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, для розміщення комунального закладу «Чернігівський районний Центр первинної медико-соціальної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

3. Головному лікарю комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області Руденку Д.М. забезпечити надання майна в оренду згідно діючих нормативно –правових актів.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин