back

Про встановлення зменшеного розміру орендної плати фізичній особі – підприємцю Смірнову О. С. за оренду об’єкта нерухомості

17 січня 2014

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(вісімнадцята сесія шостого скликання)

15 січня 2014 року
м.Чернігів

Про встановлення зменшеного розміру
орендної плати фізичній особі –
підприємцю Смірнову О. С.
за оренду об’єкта нерухомості

Розглянувши звернення комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області від 19 грудня 2013 року №2829, враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку щодо встановлення зменшеного розміру орендної плати фізичній особі-підприємцю Смірнову О.С. за користування орендованим напівпідвальним приміщенням, розташованим в будівлі поліклініки комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до пунктів 6.1 та 14.1 Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, затверджених рішенням районної ради від 15 вересня 2011 року, районна рада в и р і ш и л а:

1. Встановити зменшений розмір орендної плати фізичній особі - підприємцю Смірнову Олександру Станіславовичу за оренду напівпідвального приміщення загальною площею 236,53 м2 в будівлі поліклініки комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області за адресою м.Чернігів, вул. Шевченка, 114, яке перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району і використовується як їдальня, зменшивши орендну ставку на 35 відсотків.

2. Вищевказаний зменшений розмір орендної плати встановити на період з 15.01.2014 року до часу набрання чинності Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району в новій редакції.

3. Головному лікарю комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області укласти з фізичною особою - підприємцем Смірновим О.С. відповідну додаткову угоду до договору оренди № 39 від 2 січня 2013 року.

4. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин