back

Про виконання районної Програми забезпечення профілактики ВІЛ – інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ – інфікованих і хворих на СНІД на 2010 – 2013 роки

13 грудня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сімнадцята сесія шостого скликання)

11 грудня 2013 року
м.Чернігів

Про виконання районної Програми
забезпечення профілактики ВІЛ – інфекції,
лікування, догляду та підтримки
ВІЛ – інфікованих і хворих на СНІД на
2010 – 2013 роки

Заслухавши звіт Чернігівської районної державної адміністрації про виконання районної Програми забезпечення профілактики ВІЛ – інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ – інфікованих і хворих на СНІД на 2010 – 2013 роки, затвердженої рішенням районної ради від 20 серпня 2010 року, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а :

1. Звіт Чернігівської районної державної адміністрації про виконання районної Програми забезпечення профілактики ВІЛ – інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ – інфікованих і хворих на СНІД на 2010 – 2013 роки ( далі Програма ) взяти до відома (звіт додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації протягом І кварталу 2014 року підготувати та надати до Чернігівської районної ради пропозиції щодо доцільності прийняття аналогічної Програми на наступні роки.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення.

Голова районної ради М.Б. Литвин