back

Про внесення змін та доповнень до районної Програми розвитку освіти на 2007-2011 роки

27 травня 2009

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(дев’ятнадцята сесія п’ятого скликання)
Рішення

від   28 травня 2009 року
м.Чернігів

Про внесення змін та доповнень до районної
Програми розвитку освіти на 2007-2011 роки

З метою стратегічного розвитку національної системи освіти в Україні, що визначена Конституцією і законами України, указами Президента України та постановами Кабінету Міністрів України, Національною доктриною та Концепцією розвитку освіти, оптимізації мережі навчальних закладів і рівного доступу до здобуття загальної середньої освіти, керуючись п.16, ч.1 ст.43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні", районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести наступні зміни до розділу "Розвиток мережі закладів освіти" районної Програми розвитку освіти на 2007-2011 роки, затвердженої рішенням Чернігівської районної ради від 22.05.2007 року:

в таблиці №2 виключити з переліку освітніх округів Количівський та Седнівський, включити в перелік Ковпитський та Іванівський освітні округи та викласти таблицю в новій редакції /додаток 1/ .

2. Районній державній адміністрації, виходячи з реальних фінансових можливостей, передбачити фінансування заходів Програми у процесі виконання бюджету району.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району та з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями.

Голова районної ради   Ф.М. Носенок