back

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області

21 листопада 2013

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сімнадцята сесія шостого скликання)


____ грудня 2013 року
м.Чернігів

Про внесення змін до Статуту
комунального підприємства
«Чернігівське районне бюро
технічної інвентаризації» Чернігівської
районної ради Чернігівської області

З метою підвищення ефективності роботи комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом розширення зони обслуговування підприємства в частині технічної інвентаризації, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести до Статуту комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області, затвердженого рішенням районної ради від 29 жовтня 2008 року «Про перейменування державного комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації», зі змінами, внесеними рішенням районної ради від 26 грудня 2008 року, наступні зміни:

пункт 3.8 Статуту викласти в новій редакції: «Зона обслуговування підприємства в частині технічної інвентаризації та інших видів діяльності не обмежується».

2.Начальнику комунального підприємства «Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації» Чернігівської районної ради Чернігівської області Садчикову С.О. здійснити заходи щодо державної реєстрації змін і доповнень до Статуту згідно з чинним законодавством.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин