back

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки с/г призначення (пасовища) загальною площею 0,2570 га, яка надається в оренду строком на 49 років гр. Сергієнко Ларисі Леонідівні для сінокосіння за рахунок земель запасу на території Пакульської сільської ради Чернігівського району

20 вересня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія шостого скликання)

17 вересня 2013 року
м.Чернігів

Про затвердження технічної документації
по визначенню нормативної грошової оцінки
земельної ділянки с/г призначення (пасовища)
загальною площею 0,2570 га, яка надається
в оренду строком на 49 років гр. Сергієнко Ларисі Леонідівні
для сінокосіння за рахунок земель запасу
на території Пакульської сільської ради
Чернігівського району

Розглянувши звернення громадянки Сергієнко Лариси Леонідівни про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки с/г призначення (пасовища) загальною площею 0,2570 га, яка надається в оренду строком на 49 років гр. Сергієнко Ларисі Леонідівні для сінокосіння за рахунок земель запасу на території Пакульської сільської ради Чернігівського району, відповідно до пункту “ ґ ” статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України ”Про оцінку земель”, керуючись пунктом 21 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки с/г призначення (пасовища) загальною площею 0,2570 га, яка надається в оренду строком на 49 років гр. Сергієнко Ларисі Леонідівні для сінокосіння за рахунок земель запасу на території Пакульської сільської ради Чернігівського району.

2. Чернігівській районній державній адміністрації, Головному управлінню Держземагентства у Чернігівській області, Чернігівській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління Міндоходів у Чернігівській області, відділу з питань містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Чернігівської районної державної адміністрації, Пакульській сільській раді взяти для керівництва в роботі нормативну грошову оцінку земельної ділянки на території Пакульської сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Голова районної ради М.Б. Литвин