back

Про безоплатну передачу у комунальну власність Михайло - Коцюбинської територіальної громади об’єкта нерухомості

20 вересня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія шостого скликання)

17 вересня 2013 року
м.Чернігів

Про безоплатну передачу у комунальну
власність Михайло - Коцюбинської
територіальної громади об’єкта нерухомості

Розглянувши рішення Михайло - Коцюбинської селищної ради від 28 серпня 2013 року “Про надання згоди на прийняття в комунальну власність об’єкта нерухомості», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, пунктом 5 статті 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Положенням про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженим рішенням районної ради від 29 січня 2009 року, районна рада в и р і ш и л а :

1. Припинити право оперативного управління та вилучити у комунального лікувально-профілактичного закладу «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області і передати безоплатно із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району у комунальну власність Михайло – Коцюбинської територіальної громади об’єкт нерухомості згідно з додатком.

2. Чернігівській районній державній адміністрації здійснити заходи щодо приймання-передачі вищезазначеного об’єкта відповідно до вимог чинного законодавства та Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 29 січня 2009 року.

3. Виключити вищезазначене нерухоме майно з Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин