back

Про припинення юридичної особи комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом ліквідації

05 вересня 2013

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія шостого скликання)

____ вересня 2013 року
м.Чернігів

Про припинення юридичної особи
комунальний лікувально-профілактичний
заклад «Михайло-Коцюбинська районна лікарня»
Чернігівської районної ради Чернігівської
області шляхом ліквідації

З метою здійснення структурно-організаційного та фінансово-економічного розмежування первинного та вторинного рівнів надання медичної допомоги та у зв»язку зі створенням комунального закладу «Чернігівський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області, відповідно до статей 59, 60 Господарського кодексу України, статей 104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров'я щодо удосконалення надання медичної допомоги», статей 34, 35 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», Указу Президента України від 12.03.2013 року №128/2013 «Про національний план дій на 2013 рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтями 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Створити на базі поліклінічного відділення комунального лікувально - профілактичного закладу «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Михайло-Коцюбинську амбулаторію загальної практики-сімейної медицини як структурний підрозділ комунального закладу «Чернігівський районний Центр первинної медико- санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області (на 10 ліжок).

2. Відкрити на базі стаціонарного відділення комунального лікувально-профілактичного закладу “Михайло-Коцюбинська районна лікарня» хоспісне відділення комунального лікувально-профілактичного закладу “Чернігівська центральна районна лікарня” Чернігівської районної ради Чернігівської області (на 25 ліжок).

3. Припинити юридичну особу – комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло - Коцюбинська районна лікарня" Чернігівської районної ради Чернігівської області, розташовану за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт. М. Коцюбинське, вул. Миру, 3, шляхом ліквідації.

4. Попередити головного лікаря комунального лікувально-профілактичного закладу «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Божок Наталію Гурівну про майбутнє вивільнення у зв’язку з ліквідацією закладу.

5. Створити ліквідаційну комісію з припинення юридичної особи комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло - Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області у складі згідно з додатком.

6. Ліквідаційній комісії :

6.1. Здійснити необхідні заходи у зв’язку з припиненням закладу відповідно до вимог чинного трудового, цивільного та іншого законодавства України.

6.2. Протягом трьох робочих днів з моменту набрання чинності цим рішенням повідомити державного реєстратора про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло -Коцюбинська районна лікарня».

6.3. Забезпечити публікацію оголошення в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації протягом десяти робочих днів з дня внесення відповідного запису до Єдиного державного реєстру .

6.4. Скласти проміжний баланс по закінченню строку для пред’явлення вимог кредиторами, що включає відомості про склад майна юридичної особи, яка ліквідується, перелік пред’явлених кредиторами вимог та результат їх розгляду, та подати його на затвердження Чернігівській районній раді.

6.5. Скласти та подати на затвердження Чернігівській районній раді ліквідаційний баланс після завершення розрахунків з кредиторами.

7. Встановити, що вимоги кредиторів приймаються в строк не менше двох місяців з дати публікації повідомлення у спеціалізованому друкованому засобі масової інформації про припинення діяльності юридичної особи - комунальний лікувально-профілактичний заклад «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом ліквідації, але не пізніше 15 березня 2014 року.

8. Чернігівській районній державній адміністрації передбачити кошти в районному бюджеті для здійснення ліквідаційною комісією заходів, пов’язаних з ліквідацією юридичної особи.

9. Дане рішення набирає чинності з 1 січня 2014 року.

10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення та з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин