back

Про призначення на посаду начальника комунального підприємства “Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації” Чернігівської районної ради Чернігівської області

04 вересня 2013

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія шостого скликання)

____ вересня 2013 року
м.Чернігів

Про призначення на посаду начальника
комунального підприємства
“Чернігівське районне бюро технічної
інвентаризації” Чернігівської районної ради
Чернігівської області

Розглянувши заяву громадянина Садчикова Сергія Олександровича від 3 вересня 2013 року, керуючись статтею 21 Кодексу законів про працю України, пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Призначити Садчикова Сергія Олександровича начальником комунального підприємства “Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації” Чернігівської районної ради Чернігівської області з 17 вересня 2013 року терміном на три роки на умовах контракту.

2. Доручити голові районної ради укласти контракт з начальником комунального підприємства “Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації” Чернігівської районної ради Чернігівської області Садчиковим С.О. строком на 3 роки відповідно до діючого законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин