back

У Михайло-Коцюбинському встановлено меморіальні дошки відомим людям

30 серпня 2013

У четвер, 29 серпня,у Михайло-Коцюбинському було вшановано пам'ять колишнього голови колгоспу ім. Войкова Василя Горбача – патріота, новатора сільсько-господарської справи, принципового та вимогливого господарника. За його керівництва колгосп був одним із кращим за всіма показниками. Громада цінувала трударя за роботу, завдяки якій селище розбудовувалось, розвивалась інфраструктура, з’являлися нові заклади соціальної сфери.

Василь Горбач був удостоєний найвищих урядових нагород. Під його керівництвом трудилися такі ж, як і він віддані справі люди, багато з яких також стали орденоносцями. Нині Василя Яковича вже немає поряд з нами, але його справу продовжено.

На будівлі М-Коцюбинської селищної ради та ТОВ ім. Войкова встановлено меморіальні дошки – Василю Горбачу та кращим трудівникам селища (всього 22 прізвища). На урочистості завітало районне керівництво та численні гості із усього району, котрі у своїх виступах згадували знаних трудівників, на їхню адресу звучали численні слова подяки. Тих, кого вже немає серед живих вшанували хвилиною мовчання.

Право відкрити меморіальні дошки надали голові районної ради Михайлу Литвину та голові райдержадміністрації Миколі Ганжі. Місцеві аматори художньої самодіяльності підготували концерт, а вихованці Михайло-Коцюбинської школи мистецтв представили виставку тематичних робіт.

За матеріалами районної газети «Наш край»