back

Про припинення юридичної особи Малинівська загальноосвітня школа I-II ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом її ліквідації

28 травня 2013

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(п’ятнадцята сесія шостого скликання)

_____________2013 року
м.Чернігів

Про припинення юридичної особи
Малинівська загальноосвітня
школа I-II ступенів Чернігівської
районної ради Чернігівської області
шляхом її ліквідації

У зв'язку з відсутністю контингенту учнів у Малинівській загальноосвітній школі I-II ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області, потреби у використанні даного навчального закладу для охоплення навчанням дітей шкільного віку села Малинівка, з метою приведення мережі загальноосвітніх навчальних закладів району до освітніх потреб населення, відповідно до статей 104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України, статті 11 Закону України „Про загальну середню освіту", статей 17, 22 Закону України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців ", Положення про порядок створення, реорганізації і ліквідації навчально-виховних закладів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 1994 р. № 228 , беручи до уваги згоду Терехівської територіальної громади на ліквідацію Малинівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області (рішення загальних зборів представників Терехівської територіальної громади від 11.02.2013 року „Про надання згоди територіальної громади про припинення юридичної особи Малинівської загальноосвітньої школи I-II ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області» додається), керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтями 59, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні", районна рада в и р і ш и л а:

1. Припинити діяльність юридичної особи – Малинівська загальноосвітня школа I-II ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області, розташованої за адресою: вул. Першого Травня, буд. 19, с. Малинівка Чернігівського району Чернігівської області, шляхом її ліквідації.

2. Створити ліквідаційну комісію з припинення юридичної особи Малинівська загальноосвітня школа I-II ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом її ліквідації у складі згідно з додатком.

3. Ліквідаційній комісії :

3.1. Протягом трьох робочих днів з дати прийняття цього рішення повідомити державного реєстратора про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи - Малинівська загальноосвітня школа I-II ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом її ліквідації в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

3.2. Забезпечити публікацію оголошення в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації протягом десяти робочих днів з дня внесення відповідного запису до Єдиного державного реєстру.

3.3. Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторами скласти проміжний баланс, що включає відомості про склад майна юридичної особи, що ліквідується, перелік пред’явлених кредиторами вимог та результат їх розгляду, та подати його на затвердження Чернігівській районній раді.

3.4. Після завершення розрахунків з кредиторами скласти ліквідаційний баланс та подати його на затвердження Чернігівській районній раді.

4. Встановити, що вимоги кредиторів приймаються в строк не менше двох місяців з дати публікації повідомлення у спеціалізованому друкованому засобі масової інформації про припинення діяльності юридичної особи - Малинівська загальноосвітня школа I-II ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом її ліквідації, але не пізніше 01.09.2013 року.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Чернігівської районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями та з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин