back

Про діяльність комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» протягом 2012 року та 4 місяців 2013 року

27 травня 2013

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(п’ятнадцята сесія шостого скликання)

_____________2013 року
м.Чернігів

Про діяльність комунального
лікувально-профілактичного закладу
«Чернігівська центральна районна
лікарня» протягом 2012 року та 4
місяців 2013 року

Заслухавши звіт комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність протягом 2012 року 4 місяців 2013 року, керуючись статтею 17, пунктом 20 частини 1 статі 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а :

1. Звіт комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність протягом 2012 року та 4 місяців 2013 року взяти до відома (звіт додається).

2. Комунальному лікувально-профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області забезпечити проведення заходів з оптимізації мережі закладів охорони здоров'я в районі у терміни, визначені нормативно-правовими актами щодо реформування галузі охорони здоров’я, з дотриманням вимог чинного законодавства та не погіршуючи якості надання медичних послуг населенню.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення.

Голова районної ради М.Б. Литвин