back

Про затвердження ліквідаційного балансу юридичної особи Радгоспівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області

01 квітня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(чотирнадцята сесія шостого скликання)

27 березня 2013 року
м.Чернігів

Про затвердження ліквідаційного
балансу юридичної особи
Радгоспівська загальноосвітня
школа І ступеня Чернігівської
районної ради Чернігівської області

На виконання рішення Чернігівської районної ради від 15 серпня 2012 року «Про припинення юридичної особи Радгоспівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом її ліквідації», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні " та відповідно до пунктів 11, 14 статті 111 Цивільного кодексу України, ст. ст. 59-60 Господарського кодексу України, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити ліквідаційний баланс юридичної особи Радгоспівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області згідно з додатком.

2. Зобов’язати голову ліквідаційної комісії з припинення юридичної особи Радгоспівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області Ракуту Вікторію Миколаївну надати державному реєстратору Чернігівської районної державної адміністрації документи для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями та з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин