back

Про реорганізацію Дніпровської дільничної лікарні та внесення змін до Статуту комунального лікувально-профілактичного закладу “Михайло-Коцюбинська районна лікарня” Чернігівської районної ради Чернігівської області

01 квітня 2013

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
(чотирнадцята сесія шостого скликання)

27 березня 2013 року
м. Чернігів

Про реорганізацію Дніпровської дільничної
лікарні та внесення змін до Статуту
комунального лікувально-профілактичного
закладу “Михайло-Коцюбинська районна лікарня”
Чернігівської районної ради Чернігівської області

З метою задоволення потреб населення в охороні здоров'я, забезпечення прав громадян на якісну, доступну медико – санітарну допомогу та формування здорового способу життя, відповідно до Закону України «Про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров'я щодо удосконалення надання медичної допомоги», Постанови Кабінету Міністрів України № 989 від 26.06.2000 року «Про комплексні заходи щодо впровадження сімейної медицини в системі охорони здоров'я», Указу Президента України № 1694 від 16.12.2005 року «Про невідкладні заходи щодо реформування системи охорони здоров'я», наказу Міністерства охорони здоров'я України № 214 від 11.09.2000 року «Про затвердження плану поетапного переходу до організації первинної медико – санітарної допомоги на засадах сімейної медицини», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтею 59, пунктом 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а :

1. Реорганізувати з 01.04.2013 року Дніпровську дільничну лікарню в Дніпровську лікарську амбулаторію загальної практики – сімейної медицини.

2. Внести наступні зміни до Статуту комунального лікувально-профілактичного закладу «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області, затвердженого рішенням районної ради від 30.12.2010 року:

- в Розділі 3 «Структура Лікарні» в пункті 3.1 слова «Дніпровська дільнична лікарня» замінити словами «Дніпровська лікарська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини».

3.Доручити головному лікарю комунального лікувально-профілактичного закладу «Михайло-Коцюбинська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області Божок Н. Г.:

3.1.Здійснити державну реєстрацію змін до Статуту комунального лікувально-профілактичного закладу відповідно до вимог чинного законодавства.

3.2. Здійснення реорганізації відповідно до вимог чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення.

Голова районної ради М.Б. Литвин