back

Про хід виконання районної програми фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць та доріг комунальної власності, на 2012 рік

01 березня 2013

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(чотирнадцята сесія шостого скликання)

____________ 2013 року
м.Чернігів

Про хід виконання районної програми
фінансування робіт, пов’язаних з
капітальним ремонтом вулиць та доріг
комунальної власності, на 2012 рік

Заслухавши звіт районної державної адміністрації про хід виконання районної програми фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць та доріг комунальної власності, на 2012 рік, що затверджена рішенням Чернігівської районної ради від 21 червня 2012 року (зі змінами внесеними відповідно рішення районної ради від 5 грудня 2012 року), керуючись п.16 ч.1 ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада вирішила:

1. Звіт районної державної адміністрації про хід виконання програми фінансування робіт, пов’язаних з капітальним ремонтом вулиць та доріг комунальної власності, на 2012 рік, взяти до відома (звіт додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації забезпечити використання неосвоєних коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Чернігівського району в 2013 році.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально – економічного розвитку району.

Голова районної ради М.Б. Литвин