back

Про передачу у комунальну власність Іванівської територіальної громади об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району

01 березня 2013

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(чотирнадцята сесія шостого скликання)

_________________ 2013 року
м. Чернігів

Про передачу у комунальну власність
Іванівської територіальної громади
об’єктів спільної власності територіальних
громад сіл та селищ Чернігівського району

Розглянувши рішення Іванівської сільської ради від 04 січня 2013 року «Про порушення клопотання та надання згоди на прийняття у комунальну власність Іванівської територіальної громади об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, пунктом 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженим рішенням районної ради від 29 січня 2009 року, районна рада в и р і ш и л а :

1. Передати безоплатно об’єкти нерухомого майна, які перебувають в оперативному управлінні комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області, із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району у комунальну власність Іванівської територіальної громади згідно з додатком.

2. Чернігівській районній державній адміністрації здійснити заходи щодо прийняття-передачі вищезазначених об’єктів відповідно до вимог чинного законодавства та Положення про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням районної ради від 29 січня 2009 року.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин