back

31 грудня 2020

Шановні жителі Чернігівського району!

Прийміть від мене особисто та  всього депутатського корпусу Чернігівської районної ради щирі вітання з Новим 2021 роком та світлим Різдвом Христовим!

2020 рік, що стає історією був роком реформаторських змін, зокрема,у сфері місцевого самоврядування та децентралізації влади та водночас роком з новими серйозними викликами і не лише для нашої країни, а й  всього світу.

Все ж таки у новий рік ми входимо із новими сподіваннями на добрі зміни, на  те, що він принесе нам радість і щастя, віру, що наші рідні та близькі будуть здоровими, робота  - успішною, доля - прихильною, а Україна - заможною. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці.

Щиро зичу, щоб прийдешній рік став для кожного з нас роком добрих змін, а для України - роком зміцнення державності, єдності територій, соціально-економічного зростання та духовного оновлення, роком, в якому в Україні запанує довгоочікуваний мир.

Нехай чарівність новорічної ночі, тайна колядки та божественні миттєвості Різдва  дарують всім нам життєву силу і натхнення на добрі справи, здійснення усіх задумів і сподівань, професійних досягнень та нових творчих здобутків. Впевнений - всі добрі наміри й починання здійсняться. 

         Благословенним нехай буде завтрашній день   і дай вам Боже жити й творити в ім’я України!  

Веселих та радісних свят!

З Новим роком та пресвітлим Різдвом Христовим!

Зі щирою повагою

Голова районної ради Микола Силенко