back

11 жовтня 2020

Оксамитовий сезон життя Олександра Ларченка

11 жовтня святкує 55-річний ювілейний День народження голова Чернігівської районної ради Ларченко Олександр Миколайович!

Колектив Чернігівської районної ради вітає Олександра Миколайовича із золотою датою життя.

Сьогодні Вас знають як професійного, ініціативного, послідовного, принципового та мудрого керівника, людину з щирим відкритим серцем і душею, небайдужою до проблем жителів району. До Вас звертаються за порадою і допомогою знайомі і незнайомі люди і Ви завжди йдете їм назустрічВи серцем вболіваєте за зміни, спрямовані на становлення добробуту наших жителів та держави в цілому, відчуваєте, наскільки сьогодні, в період постійних реформацій, люди потребують допомоги з боку влади, знаєте, як вийти зі складної ситуації, врахувавши всі можливі ризики. Ми цінуємо Вашу компетентність, організаторські здібності, відповідальність, енергійність та ініціативність, які є запорукою успішної роботи. Нехай і надалі довіра людей сприяє успішній реалізації Ваших планів.

Вам життям сьогодні поставило дві п’ятірки поспіль - це два «відмінно» за чудово прожиті роки. 55 – прекрасний вік в якому мудрість, життєвий досвід та заслужена повага. Це вершина, з якої, як на долоні, видно все прожите і те прекрасне, до чого слід прагнути. У 55 років життя тільки починається: вже виховані діти і побудований будинок, всі головні труднощі й перипетії життя - позаду, акценти розставлені, пріоритети визначені!

Тож, щиро бажаємо Вам міцного здоров’я на довгі роки, реалізації нових ідей, невичерпної енергії, невтомного творчого пошуку, оптимізму та неймовірного успіху. Нехай перед Вами завжди відкривається безліч шляхів для професійного вдосконалення, а кар’єра буде стрімкою та захоплюючою. Тільки радості на душі, миру і добра, міцної справжньої дружби, приємних сюрпризів, яскравих щирих посмішок, чудових мрій, щасливих сподівань, добрих справ, насичених кольорів життя та досягнення цілей.

З Днем народження! Многая літа!

З повагою колектив Чернігівської районної ради