back

Про затвердження Програми відшкодування депутатам районної ради витрат на проїзд для участі в пленарних засіданнях районної ради, засіданнях президії, постійних комісій та тимчасових контрольних комісій районної ради на 2013- 2015 роки

12 грудня 2012

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дванадцята сесія шостого скликання)

5 грудня 2012 року
м.Чернігів

Про затвердження Програми
відшкодування депутатам
районної ради витрат на проїзд
для участі в пленарних засіданнях
районної ради, засіданнях президії,
постійних комісій та тимчасових
контрольних комісій районної ради
на 2013- 2015 роки

З метою компенсації депутатам районної ради витрат на проїзд для здійснення депутатських повноважень та створення сприятливих умов для забезпечення участі депутатів в роботі ради та її органів, відповідно до частини 2 статті 32 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад”, статей 70 та 91 Бюджетного кодексу України та керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 та частиною 3 статті 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Програму відшкодування депутатам районної ради витрат на проїзд для участі в пленарних засіданнях районної ради, засіданнях президії, постійних комісій та тимчасових контрольних комісій районної ради на 2013-2015 роки (додається).

2. Районній державній адміністрації щорічно при формуванні районного бюджету передбачати кошти на виконання даної Програми.

3. Визнати таким, що втрачає чинність з 01.01.2013 року, рішення районної ради від 14 травня 2010 року «Про затвердження Програми відшкодування депутатам районної ради витрат на проїзд для участі в пленарних засіданнях районної ради, засіданнях президії, постійних комісій та тимчасових контрольних комісій районної ради».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту районної ради, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради М.Б. Литвин