back

Про хід виконання районної цільової Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року

12 грудня 2012

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
(дванадцята сесія шостого скликання)

5 грудня 2012 року
м. Чернігів

Про хід виконання районної
цільової Програми розвитку
позашкільної освіти
та підтримки обдарованої молоді
на період до 2015 року

Заслухавши звіт Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання районної цільової Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді, що затверджена рішенням районної ради від 25.05.2011 року, відповідно до п.16, п.28 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Звіт Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання районної цільової Програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді, що затверджена рішенням районної ради від 25.05.2011 року прийняти до відома (додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити реалізацію Районної цільової програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року, що затверджена рішенням районної ради від 25.05.2011 року, провести модернізацію матеріально-технічної бази позашкільних навчальних закладів, що передбачена районною цільовою програмою на 2013 рік.

2.2. Здійснити оснащення сучасною комп’ютерною та мультимедійною технікою позашкільні навчальні заклади та забезпечити підключення їх до мережі Інтернет.

2.3. Активізувати роботу по залученню до гуртків дітей соціально незахищених категорій та дітей «групи ризику».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями.

Голова районної ради М.Б. Литвин