back

Про затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту в Чернігівському районі на 2013-2015 роки

12 грудня 2012

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дванадцята сесія шостого скликання)

5 грудня 2012 року
м.Чернігів

Про затвердження Програми
розвитку фізичної культури та спорту в
Чернігівському районі на 2013-2015 роки

З метою визначення та забезпечення реалізації першочергових та перспективних заходів, спрямованих на залучення населення району до активних занять фізичною культурою і спортом, формування здорового способу життя, досягнення високих спортивних результатів, зміцнення спортивно-матеріальної бази району, керуючись п.16 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до Закону України „Про фізичну культуру і спорт”, Указу Президента України „Про пріоритети розвитку фізичної культури і спорту в Україні ” від 21.07.2008 № 640/2008, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Програму розвитку фізичної культури та спорту в Чернігівському районі на 2013-2015 роки (програма додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

- забезпечити виконання даної Програми та інформувати районну раду про її виконання щорічно за підсумками року;

- передбачити фінансування видатків на реалізацію Програми за рахунок бюджетних призначень по галузі “Фізична культура і спорт”, а також інших джерел, не заборонених законодавством, на відповідний бюджетний рік.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань сім’ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму.

Голова районної ради М.Б. Литвин
Додаток до Програми